Contact:

Adresa de e.mail: lukianfm@mail.com
Facebook: https://www.facebook.com/lucian.pascan
Pagina de prezentare: https://www.facebook.com/pages/Lukian-FM/351187448289159?ref=hl
Telefon: 0786 50 31 80
Locaţie: România, Harghita, Miercurea Ciuc


duminică, 19 iunie 2016

DINO PARC - RÂŞNOV

            DESCOPERIT, VIZITAT... BIFAT


    Uşor de găsit, merită vizitat deopotrivă de copii şi adulţi. În afară de dinozaurii ce constituie principala atracţie a parcului mai au un loc de joacă în aer liber, un mic parc de aventură, un cinema, atelier de pictură si sculptură, exponate de muzeu, restaurant, magazin de suveniruri, chioşc de unde poţi cumpăra dulciuri, suc, apă... grup sanitar în clădirea principală impecabil de curat, personalul foarte amabil.
    Pentru informaţii privind programul de vizită şi preţul biletelor de intrare :  http://www.dinoparc.ro/contact.html.
        Recomand: dacă vă cazaţi în Râşnov, să nu porniţi la drum fără mijloc de transport pentru a ajunge la locaţie; din parcare merită să urcaţi cu tractoraşele - prima staţie o face la Dino Parc, a doua la Cetatea Râşnov (e un interval scurt de timp între sosirea lor în staţii pentru  ambele direcţii); nu aş vizita parcul intro zi ploioasă deoarece este desfăşurat prin pădure şi n-ar fi comod. 
        Dinozaurii sunt foarte bine realizaţi,  dimensiunile lor variază de la câţiva centimetri pâna la maxim 20 de metri; fiecare dintre ei au câte un panou informativ cu denumirea, dimensiunea, e.t.c.; se spune ca este cel mai mare parc de gen din Europa. Noi am avut şansa să vedem unul chiar ieşit la plimbare, mai exact un angajat  a îmbracat "un costum" să-i spun aşa , de dinozaur,  si pentru câteva minute a devenit cel mai important personaj al parcului.  Să aveţi în vedere platforma din lemn aflată la baza vulcanului care la un anumit interval de timp vibrează imitând un cutremur datorat probabil unei erupţii, şi să nu vă speriaţi de zgomotele emise de difuzoarele împraştiate prin pădure...   :)
         Concluzia: merită vizitat !!!



































2 comentarii:

  1. O sa o invit pe fiica mea sa facă o vizita aici, dacă nu când era mica.....poate acum la 20 ani (dacă îi mai plac dinozaurii). E foarte interesant

    RăspundețiȘtergere